Идеите за яко коледно парти продължават

Идеите за яко коледно парти продължават

Отидете да коледувате с коледно парти

Поканете приятели и семейство, за да организирате коледно парти  и отидете да коледувате из вашия квартал. Това ще изпълни всички с настроение и след това те могат да се върнат в къщата ви за коктейл или приятна вечеря, за да се отпуснат след самото коледно парти.

Организирайте вечер на играта на коледното парти

Коледни партита и любопитни факти, старомодни игри с карти, всички онези настолни игри, които сте играли като деца – всички игри са добре дошли! Позволява на всеки просто да има спокоен ден на забавление. Всичко, което трябва да направите, е да добавите малко закуски и напитки за доброто старо време!

Направете чинии с бисквити за Дядо Коледа

Друга идея, удобна за деца, е всички те да направят с бисквитки за Дядо Коледа. Те биха могли сами да украсят чиниите като занаят или просто да сглобят чинии от предварително приготвени бисквитки. Можете също така да им помогнете да напишат писмата си до големия човек!

Организирайте размяна на ядливи подаръци

Ядливите подаръци са евтини, но висока награда. Накарайте всеки да направи любимите си коледни закуски и да ги опакова като подарък. Бонус, ако издържат по-дълго, като смеси и бонбони, така че всеки да може да им се наслаждава през целия месец.

Насладете се на дегустация на греяно вино на коледното парти

Какво е парти без нещо сладко и топло за глътка? Греяното вино е толкова празнично с класически празнични вкусове: плодове от бахар, карамфил, пръчици канела и резени пресен джинджифил. Можете дори да подарите на всеки подправки и рецептата, която да занесе в къщи със себе си!

Напишете вашите коледни картички

Има толкова много начини да покажете на близките си, че ви е грижа по време на Коледа, но картичките са безспорно най-добрите. Настройте станция за изработка на празнични картички с всичко необходимо, за да направите красива картичка. Страхотен е както за деца, така и за възрастни! И ако не знаете какво да напишете, ние можем да Ви помогнем за това.