Нов метод за нехирургичен лифтинг на лицето – SMAS- лифтинг с HIFU терапия

Нов метод за нехирургичен лифтинг на лицето – SMAS- лифтинг с HIFU терапия

 Лифтинг на лицето – SMAS

Отпускането на мускулатурата и увисването на кожата води до образуването на непривлекателни явления като „бузи на булдог“, дълбоки бръчки, гънки и отпуснати ъгълчета на устните, кръгове под очите, торбички под очите.

Милиони хора искат да изглеждат млади. Но само някои решават и прибягват до помощта на пластичните хирурзи, поради рисковете, свързани с операцията. Както и заради много скъпо струващата хирургическа намеса.

Ето сега, можем да кажем, че най-накрая надеждите на пациентите да извършат лифтинг и стягане на кожата на лицето без риск за здравето, свързан с хирургическа интервенция, се сбъднаха. Можете да стегнете кожната тъкан, да направите лицето си по-младо и по-привлекателно в специализираните лазерни козметологични центрове. Като използвате ултразвуков HIFU SMAS лифтинг за лице.

Вече е възможно лифтинг на лицето без скалпел и разрези на кожата!

Какво е нехирургичен лифтинг на лицето – SMAS?

ULTRASONIC SMAS LIFTING е техника, която е предназначена за тези, които не са готови да правят пластични операции, но биха искали значително да стегнат кожата си. Нов метод на ултразвуково повдигане на апарата или с други думи нехирургичен лифтинг SMAS ни позволи да прехвърлим процедурата, която принадлежи към областта на пластичната хирургия, в областта на терапевтичната апаратна козметология. Това, което вчера беше невъзможно дори да си представим, днес се превърна в реалност – SMAS-лифтинг без скалпел на хирург.

Повечето техники за лифтинг използват термичен ефект, който действа само върху повърхностните слоеве на кожата, и да „достигне“ до по-дълбоки слоеве, където има проблеми

С появата на ултразвуково повдигане вече е възможно да се насочи енергия към различни необходими дълбоки слоеве.

Процедурата не изисква инжекции или операция!

Това е иновативност в козметичната технология. Затова бихме искали да Ви предоставим повече медицинска информация за това какво означава SMAS,  какви са неговите функции, какво се случва с напредването на възрастта и как това може да бъде възстановено с помощта на HIFU SMAS лифтинг.

С възрастта кожните тъкани на нашето тяло се променят, особено в областта на лицето.

Свържете се с нас

Infinity Clinic

бул. Черни Връх 99, 1407, София

Телефон: 0876 371 700

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *