Сватбени лимузини

Сватбени лимузини

Популярни сватбени лимузини Chrysler и Hummer

По традиция се смята, че центърът на сватбата е булката и нейното облекло. Но всъщност може да има много светли моменти и като цяло идеалното събитие се състои от много добре обмислени детайли и нюанси. Те включват основната кола на сватбения конвой. И в тази ситуация, лимузината е идеалният избор, за да впечатли гостите и да направят почивката ви специална и ярка.

Потърсете фирма, която предлага не само луксозни автомобили, но и забавление, което Вие и Вашите гости ще запомните завинаги.

Акцентът е линия от великолепни лимузини Chrysler. Луксът на тези автомобили завладява на пръв поглед и завинаги. Огледален таван, панорамни прозорци, стилен интериор в черно-бели цветове, дискополис, необичаен бар с подсветка, мулти-режимно интериорно осветление – всичко това и много повече се комбинират в великолепните автомобили на Chrysler. Динамичното движение, аристокрацията и последователността на линиите, уникалният дизайн и кралският лукс правят тези автомобили желани по всяко време.

Какво да изберем?

Сред огромната гама луксозни лимузини на Chrysler можете да изберете този, който ще Ви хареса. Черно или бяло, Абсолютно или Ексклузивно – няма значение, защото Chrysler е име, което говори само за себе си.

Да не говорим за Hummer H2 – въплъщение на американската мечта. Тази мощна кола, базирана на известния SUV, завладява не само със своите възможности, но и с изтънчеността на интериора. Капацитетът на автомобила е от 11 до 19 души – днес това е максималният капацитет за автомобили от този клас. Но Hummer H2 не впечатлява с капацитет – модерна стерео система, чудесен дизайн, бар, възможност да се възхищава на небето – всичко това създава невероятна атмосфера за почивка.

Важно предимство на Hummer H2 е скоростта, която може да достигне – до 150 км / ч. Тази кола е предпочитана от звездите на шоубизнеса, спорта, киното, защото е олицетворение на лукса, статуса, вкуса. Искате ли да си дадете мечта? С компанията „Imperial Limousine“ мечтите стават реалност.

Има, както класически черно-бели версии, така и необичайни розови. Без значение какъв цвят ще изберете, най-важното е, че празникът определено ще е на ниво!

Традиционният, макар и по-малко шик, е колата на Линкълн. Въз основа на автомобила на изпълнителната класа, той също може да се превърне в акцент на Вашата сватба.

Лимузината не е просто кола, тя е автомобил, който може да добави нови цветове към живота. Ленти, цветя, красива двойка младоженци – тази картина лесно става перфектна благодарение на великолепна кола, в която булката и младоженецът се движат през деня.

Можете да направите мечтата реалност, а сватбата да се превърне в истинска приказка, която ще се превърне в реалност. Най-добрите коли, достъпните цени и индивидуалният подход към всеки клиент правят сътрудничеството с правилната фирма приятен и лесен процес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *