Тенденция при дамските чанти за есен 2021 – Част 2

Тенденция при дамските чанти за есен 2021 – Част 2

Тенденция при дамските чанти за есен 2021 – Част 2

Дамските раници също заемат гордо място през този сезон. Този аксесоар ще подхожда на всичко: палто, яке, топло вълнено сако, костюм. Раницата може да се носи с пухено яке и дори с кожено палто. Що се отнася до модела, изборът е огромен. Обърнете внимание на чанти-раници и на продукти с квадратно дъно. Такива модели са не само елегантни, но и много лесни за използване. Друга необичайна тенденция, която дизайнерите забелязаха тази година, са продуктите от дамски чанти с естествена кожа без подплата. Такава раница може да не е много удобна за носене, но стилно ще допълни непринудената визия с дънки и класическо удължено яке.

Универсални ежедневни дамски чанти

Ако търсите универсална ежедневна чанта, потърсете чанта „тоут“ в тъмен нюанс. Например модел изработен от естествена кожа, има оригиналност на дизайна и максимална гъвкавост. Този аксесоар ще се превърне в най -необходимия помощник за всеки ден. Най-често тези чанти разполагат с две или три отделения: две отворени и едно с цип за ценности. На гърба на чантата има джоб с цип. Отпред моделът е снабден със сладък джоб с капаче на закопчалката. Аксесоарът има две дръжки: едната за носене през рамо, другата за ръце. Що се отнася до цветовете, можете да намерите този аксесоар в черно и кафяво, в зависимост от вашите предпочитания.

Друга актуална чанта за тази есен са продуктите от юта. Чували ли сте за тях? За тези от вас, които се интересуват, ютата е растение, подобно на върба, което расте в Бангладеш и няколко части на Индия. Растението се прибира, когато стъблата му пораснат на 4 м. Листата се връзват на купчина, след което се накисват във вода за две седмици. През това време растението става нежно и е по -удобно да се обработва. След това суровините се изпращат за производство, където се разделят на влакна и се сушат. Ако ви е харесала идеята за такава есенна чанта, тогава не забравяйте, че аксесоарите с кръгла и овална форма са на мода.. Що се отнася до дръжката, моделите от юта обикновено се допълват с кожена презрамка, която се износва по -бавно и издържа много по-дълго от тези, изработени от други материали.