9 начина за подобряване на сексуалната функция на мъжа

9 начина за подобряване на сексуалната функция на мъжа

Много мъже търсят начини да подобрят сексуалните си постижения. Това може да включва отстраняване на съществуващите проблеми или търсене на нови начини за поддържане на щастието на партньора ви.

На пазара има много хапчета за подобряване на мъжете, но има много прости начини да останете „по-твърди“ и да продължите по-дълго, без да се налага да посещавате аптеката.

9 практики за подобряване на сексуалната функция

Имайте предвид, че вашият пенис работи върху кръвното налягане и се уверете, че Вашата кръвоносна система е в най-добрата си форма. По принцип, това, което е добро за сърцето ви, е добро за вашето сексуално здраве.

Ако искате цяла нощ да поддържате сексуалната активност в леглото, следвайте тези съвети:

 1. Бъдете активни

Един от най-добрите начини за подобряване на вашето здраве е сърдечно-съдови упражнения. Сексът може да увеличи сърдечния ритъм, но редовното упражнение може да помогне за сексуалното ви представяне, като поддържа сърцето ви във форма.

Трийсет минути на ден от тренировъчни упражнения, като бягане и плуване, могат да направят чудеса, за да стимулират либидото ви.

 1. Яжте тези плодове и зеленчуци

Някои храни също могат да ви помогнат да увеличите кръвния поток. Те включват:

 • Лук и чесън- тези храни може да не са чудесни за вашето дишане, но те могат да помогнат на кръвообращението ви.
 • Банани- този богат на калий плод може да помогне за понижаване на кръвното Ви налягане, което може да помогне на вашите важни сексуални части и да повиши сексуалната активност.
 • Люти и чушки- всички натурални, пикантни храни спомагат за притока на кръв чрез намаляване на хипертонията и възпалението.
 1. Яжте следните меса и храни

Ето още няколко храни, които могат да ви помогнат да постигнете по-добър кръвен поток:

 • Омега-3 мастни киселини- този тип мазнини увеличава притока на кръв. Можете да го намерите в сьомга, риба тон, авокадо и зехтин.
 • Витамин В-1- помага на сигналите в нервната ви система да се движат по-бързо, включително сигнали от мозъка ви към пениса. Намира се в свинско месо, фъстъци и боб.
 • Яйца- помагат да балансират нивата на хормоните Това може да намали стреса, който често спира ерекцията.
 1. Намалете стреса

Стресът може да засегне всички области на вашето здраве, включително либидото ви. Увеличава сърдечната честота (по лош начин) и увеличава кръвното налягане. И двете са вредни за сексуалното желание и изпълнение. Психологическият стрес може също да повлияе върху постигането на ерекция или постигането на оргазъм.

Говоренето с партньора си за стреса може също да ви успокои, като същевременно укрепвате връзката си заедно.

 1. Прекратете с лошите навици

Това, на което разчитате, за да се отпуснете, като например пушенето и консумирането на алкохол, също може да повлияе на сексуалното представяне.

Докато проучванията показват, че малко червено вино може да подобри циркулацията, твърде много алкохол може да има нежелани ефекти.

Намаляването или отказването от пушенето е една от първите стъпки за подобряване на ефективността.

 1. Заредете се със слънце

Слънчевата светлина спира производството на мелатонин от тялото. Този хормон ни помага да заспим, но също така да потуши сексуалните ни желания. По-малко мелатонин означава потенциал за повече сексуално желание.

Излизането навън и зареждането със слънцето може да ви помогне да пробудите сексуалното си сърфиране, особено през зимните месеци, когато тялото произвежда повече мелатонин.

 1. Мастурбирайте, за да подобрите продължителността

Ако не издържате толкова дълго, колкото искате в леглото, може да се наложи да практикувате. Докато сексът е най-добрият начин да практикувате секс, мастурбацията може да ви помогне да подобрите времетраенето на удоволствието.

 1. Обърнете внимание на партньора си

Сексът не е еднопосочна улица. Обръщането на специално внимание на желанията на партньора ви не само прави секс удоволствието за тях по-голямо, но и може да ви помогне да ви разпознаете кога да забързате или да забавите. Говоренето за това предварително може да помогне за облекчаване на всяка неловкост, ако трябва да се забави в разгорещения момент.

Сменянето на темпото или съсредоточаването върху партньора си, може да направи по-приятно преживяване и за двама ви.

 1. Получете повече помощ, ако имате нужда от нея

Ако имате еректилна дисфункция, болест на Peyronie или други диагностицирани нарушения, може да се нуждаете от медицинско лечение. Не се колебайте да говорите с Вашия лекар за това как можете да подобрите сексуалното си представяне чрез различни сексуални стимуланти за мъже.

Със сигурност никога не Ви би навредило да спортувате, да се храните правилно и да се наслаждавате на сексуалния си живот в най-голяма степен.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *