Видовете естествена кожа за чанти

Видовете естествена кожа за чанти

Видовете естествена кожа за чанти

7 вида естествена кожа за чанти и портфейли

Видовете естествена кожа за чанти и портфейли. Ние ще ви помогнем да разберете настоящия свят на разнообразието от естествена кожа – на прост и достъпен език.

#Велурена кожа

Популярните видове естествена кожа включват велур, както класически, така и с лазерно покритие. Велурени чанти с нежна рунеста повърхност са вечна класика и истинско бижу за всяко момиче, следващо модните тенденции.

Лесно е да различите оригинал от фалшификат – просто прекарайте ръка по него. Ако е истински, цветът ще се промени, изкуственият велур, напротив, ще запази оригиналния си нюанс. Велурените продукти изглеждат луксозни и скъпи, но изискват специални грижи с използването на професионални продукти.

Аксесоарите от велур с лазерно покритие изглеждат красиви и издържат по-дълго. Специален филмов слой предпазва чантата от външни влияния и замърсявания и не изисква специални грижи.

#Лакова кожа

Лаковата дамска чанта е изработена от естествена кожа с покритие с лъскава повърхност. Гладкият блясък остава популярен, въпреки че не е подходящ за всеки повод. Висококачествената лачена кожа е много издръжлива. Но е важно да запомните, че ниските и високите температури могат да му повлияят отрицателно: оптималният диапазон е от -9 C ° до +19 C °.

#Напа кожа

Този материал се произвежда по технология, подобна на предишната, но резултатът е малко по-различен. Кожата е по-мека и има по-малко лъскав блясък, отколкото при лаковите чанти, което само допринася за неговия чар. Тук лаковият слой е тънък, без гънки. Материалът често се използва при шиене на ексклузивни продукти. Друго предимство на продуктите, изработени от тази кожа, е, че са устойчиви на екстремни температури.

#Маслена кожа

Популярните разновидности на естествени материали включват кожа с покритие. От него се шият не само дамски и мъжки кожени чанти, раници и портфейли, но и обувки. Новата технология за обработка се използва и от известни производители като Dr. Мартенс.

Основните предимства на материала са отлична производителност, издръжливост, привлекателен външен вид. „Маслената кожа“ се счита за бюджетна и има приемлива себестойност, което има положителен ефект върху цените на крайните продукти.