Всички тенденции, които ще носите през 2018 година

Всички тенденции, които ще носите през 2018 година

Време е да продължите напред и да се качите на модния влак – това е най-доброто ни ръководство за най-новите тенденции от модния подиум.

Току отмина Месецът на модата и едвам успяхте да  изпразните чантата с покупките от Парижката модна седмица (ако сте били сред любителите на класните и авангардни тоалети, разбира се), а уличните стилисти се завръщат с пълна сила в светлините на прожекторите с необичайни и понякога шокиращи модни прийоми. След проучване за най-актуалните тенденции за 2018 г., време е да се каже, че трябва да обновитие гардероба си през следващия сезон. Нека да признаем- никога не е твърде рано да започнете изпълняването на списъка си с модни желания – особено ако искате нещо повече от просто да си поръчате една чанта Gucci. И така, какво показаха модните седмици в Ню Йорк / Лондон / Милано / Париж?

Има две думи – Модна Еуфория. Точно така, след една епична депресия в модата (и политиката и почти всичко останало), дизайнерите реагираха по единствения начин, по който знаят да действат. Те излязоха с вдъхновяващи, цветни, радостни дрехи, които ни отведоха в друга вселена. Калейдоскопи от дъгови цветове, сладки нови захаросани бадемови нюанси и пастели, изцяло новите екстравагантни колекции на Версаче, които разчупват въображението чрез своите супермодели от Инстаграм, някои завърнали се модни приумици от 80-те- това са част от акцентите тази година. Посланието: перспективата за бъдещето на модните къщи може да е малко мрачна в момента, но поне можете да бъдете щастливи с това, с което се обличате.

Крещящи цветове

Дизайнерите нахлуха в цветовата палитра с всичка сила с пулсиращи първични цветове като доматено червено, кобалтово, смарагдозелено и ярко жълто. Хитът е жълта рокля с дълъг ръкав и като аксесоар подходящи обувки на платформа.

Буфан ръкави

Принцеса Диана в края на 80-те години на XX в. оказа повсеместно влияние върху някои от ключовите шоута на сезона със своите рокли с бухнали ръкави. Яке с буфан, дънки с висока талия, бели бодливи ботуши- това може да се наблюдава като модна комбинация в някои ревюта.

Дрехи с пера

Пухкави марабута и щраусови пера ще красят дрехите тази година. Перата ще са навсякъде, а безгрижното настроение на волна птица е задължителен атрибут към всеки тоалет.

Повече за модата на Stella and Style

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *