Всички тенденции, които ще носите през 2018 година

Всички тенденции, които ще носите през 2018 година

Време е да продължите напред и да се качите на модния влак – това е най-доброто ни ръководство за най-новите тенденции от модния подиум.

Току отмина Месецът на модата и едвам успяхте да  изпразните чантата с покупките от Парижката модна седмица (ако сте били сред любителите на класните и авангардни тоалети, разбира се), а уличните стилисти се завръщат с пълна сила в светлините на прожекторите с необичайни и понякога шокиращи модни прийоми. След проучване за най-актуалните тенденции за 2018 г., време е да се каже, че трябва да обновитие гардероба си през следващия сезон. Нека да признаем- никога не е твърде рано да започнете изпълняването на списъка си с модни желания – особено ако искате нещо повече от просто да си поръчате една чанта Gucci. И така, какво показаха модните седмици в Ню Йорк / Лондон / Милано / Париж?

Има две думи – Модна Еуфория. Точно така, след една епична депресия в модата (и политиката и почти всичко останало), дизайнерите реагираха по единствения начин, по който знаят да действат. Те излязоха с вдъхновяващи, цветни, радостни дрехи, които ни отведоха в друга вселена. Калейдоскопи от дъгови цветове, сладки нови захаросани бадемови нюанси и пастели, изцяло новите екстравагантни колекции на Версаче, които разчупват въображението чрез своите супермодели от Инстаграм, някои завърнали се модни приумици от 80-те- това са част от акцентите тази година. Посланието: перспективата за бъдещето на модните къщи може да е малко мрачна в момента, но поне можете да бъдете щастливи с това, с което се обличате.

Крещящи цветове

Дизайнерите нахлуха в цветовата палитра с всичка сила с пулсиращи първични цветове като доматено червено, кобалтово, смарагдозелено и ярко жълто. Хитът е жълта рокля с дълъг ръкав и като аксесоар подходящи обувки на платформа.

Буфан ръкави

Принцеса Диана в края на 80-те години на XX в. оказа повсеместно влияние върху някои от ключовите шоута на сезона със своите рокли с бухнали ръкави. Яке с буфан, дънки с висока талия, бели бодливи ботуши- това може да се наблюдава като модна комбинация в някои ревюта.

Дрехи с пера

Пухкави марабута и щраусови пера ще красят дрехите тази година. Перата ще са навсякъде, а безгрижното настроение на волна птица е задължителен атрибут към всеки тоалет.

Повече за модата на Stella and Style

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.