Дамско бельо качествено производство

Дамско бельо качествено производство

Видове дамско бельо според тъканта

Дамско бельо от вълна с два слоя съчетава положителните свойства на двата материала – пропуска добре влагата и в същото време затопля. Идеален е за у дома, дори можете да спите в него.
Като отделна група трябва да се отдели спортното вълнено термо бельо, което може да се използва за практикуване на всякакъв вид спорт както на закрито, така и на открито. Това е костюм, който може да има смесен състав, но за да се стопли, голяма част трябва да бъде заета от вълна.

Производители на вълнено бельо

В магазините има доста варианти на вълнено термо бельо, но не всички видове затоплят еднакво добре и запазва външния си вид за дълго време. Можете да намерите вълнено бельо от България – родно производство, Норвегия, Германия, Дания, Монголия, Китай. За да не губите пари, по-добре е да обърнете внимание на производителни компании с добри отзиви.
Техният асортимент включва неща както от чиста вълна, така и с комбиниран състав. Има модели за мъже и за жени, както средни, така и големи размери. Мъжкото вълнено термо бельо акцентира върху практичността. Дамските вълнени модели се характеризират с по-ярки цветове, на някои може да се намери декор под формата на дантела.
Има и много компании, доставящи такива видове вълнено долно бельо за деца. Разбира се, гамата, размерната мрежа и цените се различават. Norveg и Janus, споменати по-горе, са популярни в тази категория, както и Joha, Name it, Sma Rollinger, Bogi, Dr Wool и други.

Съвети за избор и грижа за вълненото бельо за деца

В допълнение към външната симпатия и приемлива цена трябва да се вземат предвид и други параметри. За да направите това, можете да използвате съветите на експерти.
Във вълненото термо бельо се оценява комфортът и еластичността му. Съществуващите шевове трябва да са възможно най-незабележими. Друг признак за лошо качество е невъзможността на вълненото термо бельо да запази формата си да бъде добра.