Ефектът на Циалис

Ефектът на Циалис

Ефектът на Циалис. Cialis е продукт, който съдържа активносто вещество Тадалафил. Той е сред най-популярните сексуални стимуланти за мъже с проблеми с ерекцията от години насам.

Циалис подтиска определен ензим в тялото, като по този начин позволява продължителна и качествена ерекция и работи безотказно при всички. За разлика от повечето сексуални стимуланти на пазара днес, Циалис се отличава с мек ефект. Той е без риск от появата на странични ефекти, както и с много по-продължителен такъв. Действието може да трае до 36 часа след еднократен прием на продукта.

Ефектът на Циалис

Ефектът от приемът на Циалис се изразява в повишаване на кръвоснабдяването в малката перисталтика. Това води до повишено кръвонапълване в пениса. По този начин се получава продължителна ерекция и възможност за повтаряне на сексуалния акт неколкократно.
Циалис се предлага в различни дозировки, като продуктът може да се приема и в много ниски, терапевтични дози от 5 мг. Ежедневно, както и в дози от 20, 40 и 60 мг.

Доказано е, че дори при по-високи дози Циалис, рискът от евентуални странични ефекти, като зачервяване на лицето, кръвоизлизви в очите и цялостно стомашно неразположение, е нисък за разлика от неговите аналози, като Виагра.
Ефектът от приемът на Циалис настъпва 30-45 минути след приемът му. Като е желателно това да става на празен стомах или поне 1-2 часа след последното хранене, като се препоръчва то да не е съставено от високо-калорични и високо-мазнининни храни, които биха забавали неговото усвояване. Циалис може да се приема паралелно с алкохол в умерени количества.

Дозировка на продукта

След еднократен прием на Циалис, Вие може да очаквате драстично повишено качество на ерекцията, неината продължителност, както и повишено сексуално желание, като е важно да се отбележи, че продуктът работи в случай, когато действително има сексуална стимулация.
Препоръчителната стартова доза Циалис е 20 мг. 30-45 минути преди полов акт, като дозата може да бъде повторена отново 18-36 часа след това. При по-високи дози, Ефектът на Циалис  е още по-силен и продължителен, като начинът на прием остава същия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *