Как да приемате Камагра и за какво да внимавате

Как да приемате Камагра и за какво да внимавате

Как да приемате Kamagra

Винаги приемайте Камагра точно както Ви е предписал Вашият лекар или фармацевт. Препоръчителната начална доза е една таблетка Kamagra 50 mg.

Камагра или силденафил не трябва да се приемат повече от веднъж на ден. Пациентите трябва да приемат това лекарство около час преди да възнамеряват да правят секс, като поглъщат едно хапче с чаша вода. Това лекарство ще помогне на мъжа да получи ерекция само ако е сексуално стимулиран. Времето, необходимо за действие на лекарството, е различно за всеки човек, но обикновено отнема между половин и един час.

Ако смятате, че ефектът на лекарството е твърде силен или твърде слаб, за да поддържа ерекция или ако ерекцията не продължава достатъчно дълго, за да завършите полов акт, говорете с Вашия лекар, за да коригира лекарството. .

Ако дозата се увеличи произволно, потребителят може да изпита странични ефекти и тяхната тежест.

Редки странични ефекти от приема на Камагра

Редки ефекти: припадък, инсулт, инфаркт, неравномерен сърдечен ритъм, временно намаляване на притока на кръв към части от мозъка, чувство на стягане в гърлото, изтръпване на устата. Кървене зад очите, двойно виждане, намалена зрителна острота, подуване на очите или клепачите. Малки частици или петна в зрението, виждане на ореоли около светлини, разширени зеници, обезцветени бялото на очите, кървене от очите. Кръв в спермата, сух нос, подуване вътре в носа, чувство на раздразнителност и внезапна загуба или загуба на слух.

Накратко, Kamagra или силденафил принадлежи към клас лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (PDE 5), които помагат за разширяване на кръвоносните съдове в пениса и поддържат ерекция при сексуална възбуда.

Всъщност може ли да се лекува ЕД без лекарства и Камагра

Често, да, но това ще зависи от причината за вашата ЕД.

Медицинските причини за ЕД включват висок холестерол, високо кръвно налягане и затлъстяване, така че промените в начина на живот и други лекарства, отпускани с рецепта, за да помогнат в борбата с тези проблеми, също могат да помогнат при ЕД. Например, здравословното хранене, редовните упражнения и спирането на тютюнопушенето могат да намалят високия холестерол, високото кръвно налягане и затлъстяването.

ЕД може да бъде причинена и от психологически проблеми като стрес и тревожност. Консултирането често може да облекчи тези проблеми и следователно да помогне при ЕД.

Въпреки това, както при промените в начина на живот, така и при консултирането, често може да отнеме много време, преди да се забележи промяна. Много хора използват лекарства за ЕД с рецепта като Виагра или Сиалис, за да помогнат в краткосрочен план. Но не забравяйте, че тези лекарства трябва да са както безопасни, така и законни, така че без скрито връщане към онези измамни уебсайтове на Kamagra.