Килими – повече за тях

Килими – повече за тях

Можете да поръчате и закупите Вашия килим при нас. Ние сме ТОНИТЕКС ООД, София, бул. Христо Ботев, № 92. Телефон за връзка: 0888249719. Винаги наблюдаваме и анализираме цените за нашия асортимент. Можете да бъдете сигурни, че купувате качествена стока на добра цена. От всички милиони рисунки на килими ние подбираме най-неочакваните, търсените, интересните, стилните, ексклузивните дизайни. Поставете килима на пода или окачете на стената, това зависи от Вас, според стила на Вашия апартамент или частен дом.

Килимите винаги са били на мода. Още в древни времена, когато пещерният човек вкарал меча кожа в своята конюшня и я хвърли на земята като топъл и мек материал за краката. Оттогава килимите присъстват в живота на нашата цивилизация. За шест хиляди години килимите придружават хората в пещерите, къщите, замъците, вилите, именията. Днес изработката на килими е толкова силно развита и толкова разнообразна, че границите не съществуват.

В условията на постоянна заетост и липса на свободно време за посещение на магазини и пазари, където можете да си купите килим, е много удобно да използвате онлайн магазина за килими, в който можете да изберете точно това, което искате.

Как да изберете килими, които отиват на интериора на вашия дом или апартамент:

  • ако в стаята ви има много слънчева светлина, тогава трябва да си купите килим от студени цветове (сив, син и т.н.);
  • в случай, че изберете килим за по-тъмна северна стая, трябва да се спрете на килим от топли цветове;
  • за да изглежда стаята по-голяма, е необходимо да я украсите с леки килими без обемни шарки;
  • ако избирате килим с големи геометрични форми, тогава имайте предвид, че стаята визуално ще изглежда по-малка;
  • в стая, обзаведена със закачливи мебели, идеално ще изглежда килим от неутрални нюанси, а в стая с пастелни мебели – ярък цветен килим;
  • ако искате да използвате килима в продължение на много години, без да купувате нов, препоръчваме да останете на килими в класически стил, които не излизат от мода и винаги са актуални във всеки интериор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *