Килими – повече за тях

Килими – повече за тях

Можете да поръчате и закупите Вашия килим при нас. Ние сме ТОНИТЕКС ООД, София, бул. Христо Ботев, № 92. Телефон за връзка: 0888249719. Винаги наблюдаваме и анализираме цените за нашия асортимент. Можете да бъдете сигурни, че купувате качествена стока на добра цена. От всички милиони рисунки на килими ние подбираме най-неочакваните, търсените, интересните, стилните, ексклузивните дизайни. Поставете килима на пода или окачете на стената, това зависи от Вас, според стила на Вашия апартамент или частен дом.

Килимите винаги са били на мода. Още в древни времена, когато пещерният човек вкарал меча кожа в своята конюшня и я хвърли на земята като топъл и мек материал за краката. Оттогава килимите присъстват в живота на нашата цивилизация. За шест хиляди години килимите придружават хората в пещерите, къщите, замъците, вилите, именията. Днес изработката на килими е толкова силно развита и толкова разнообразна, че границите не съществуват.

В условията на постоянна заетост и липса на свободно време за посещение на магазини и пазари, където можете да си купите килим, е много удобно да използвате онлайн магазина за килими, в който можете да изберете точно това, което искате.

Как да изберете килими, които отиват на интериора на вашия дом или апартамент:

  • ако в стаята ви има много слънчева светлина, тогава трябва да си купите килим от студени цветове (сив, син и т.н.);
  • в случай, че изберете килим за по-тъмна северна стая, трябва да се спрете на килим от топли цветове;
  • за да изглежда стаята по-голяма, е необходимо да я украсите с леки килими без обемни шарки;
  • ако избирате килим с големи геометрични форми, тогава имайте предвид, че стаята визуално ще изглежда по-малка;
  • в стая, обзаведена със закачливи мебели, идеално ще изглежда килим от неутрални нюанси, а в стая с пастелни мебели – ярък цветен килим;
  • ако искате да използвате килима в продължение на много години, без да купувате нов, препоръчваме да останете на килими в класически стил, които не излизат от мода и винаги са актуални във всеки интериор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.