Най-доброто дамско бельо за поли и рокли

Най-доброто дамско бельо за поли и рокли

Независимо дали имате шикозно събитие, за което се обличате, или искате да обиколите фермерския пазар с вашето макси, комфортът е от ключово значение. Особено когато става въпрос за това какво носите под тоалета си. Да, днес говорим за бельо. Когато става въпрос за най-доброто бельо за носене с поли и рокли.

Какво бельо да нося под роклята

Флорално макси, шик midi, сладко мини; вмъкнахте се в обичайната си рокля и въпреки че командосът винаги е избор, ние имаме предвид идеалното дамско бельо, за да ви държим покрити (и удобни) през целия ден.

Дамско бельо за рокли

Помислете за супер мека, дишаща, устойчива на статично електричество и невероятно удобна за дълъг ден на изпълняване на поръчки или брънч с най-добрите. Никога не можете да сбъркате с тези основни продукти:

  • Боксерки за момчета: Снабдени с еластична лента без навиване, така че можете да спрете да се борите с бельото си с всяка стъпка
  • Прашки: Прашки, които наистина са удобни
  • Cheeky Brief: Перфектният малък поглед на бузите ви, това дамско бельо приляга на бедрото ви с лека като перце лента, която предпазва от триене и ровене
  • Бикини: Универсална ласкателна кройка, която минимизира приплъзването, без да усилия
  • Хипстър: Мекият ластик на крака държи вашето бельо на едно място, с класическо, пълно покритие на хипстър

Не сте сигурни коя тъкан е най-добра за вашето дамско бельо? За още по-удобно прилягане се обърнете към колекцията с мека, дишаща материя с бързосъхнеща и против миризма сила. Ако се чувствате много пикантни или дори планирате да покажете бельото си, се предлага деликатното докосване на дантелата.

Какво дамско бельо да носите под пола?

Молив, плисиран, втален или волан; въпреки че стиловете на полите изглеждат безкрайни, вашите опции за Undie не са. В зависимост от дизайна, може да е малко по-трудно да се избегнат линиите на бикините .Търсите втален външен вид? Не забравяйте, че прашките са вашият най-добър приятел.

Дамско бельо за поли

Въпреки че удобното за обличане бельо, споменати по-горе, може да свършат работа, добавете това супер меко и леко дамско бельо към вашия гардероб:

  • Бельо с висока талия: Бъдете сигурни и поддържани на всички правилни места, без ровене и без ограничения
  • Вземете Cheeky или изберете ултра лека, против миризма, бързосъхнеща и супер-еластична материя с Breathe.

За по-интересни предложения, за дамско бельо ,посетете нашия сайт.