Най-подходящите сенки според цвета на очите

Най-подходящите сенки според цвета на очите

С всяка нова палитра пълна, с великолепни нюанси, шансовете блестяща визия обикновено се прекратяват, като се използва само една или две разцветки от тях, защото останалите не работи непременно за цвета на очите ви. В името на рационализирането на вашите продукти и спестяване на някои от вашите трудно спечелени пари за ненужни продукти, тук ще намерите най-подходящите оттенъци в гримовете за всеки цвят на очите.

Независимо дали те са сини, кафяви, зелени, лешникови, черни или пък сиви, има определен цвят гримове, който е определен за вашия специфичен цвят на очите. Следващите палитри са безупречни начини да имате много погледи, които се обръщат след вас.

Сини очи

Оранжевите нюанси като теракота и бронз ще затоплят сините очи и наистина ще ги накарат да се откроят върху лицето.

Кристалносини очи

Комплект от неутрални тонове ще порият по естествен начин клепачите ви. Използвайте тези нюанси, за да имате елегантен грим всеки ден.

Кафяви очи

Ако имате кафяви очи, считайте се за щастливци, защото почти всички сенки за очи ще ви отиват. Богатите сливови и живи пурпурни нюанси ще подчертаят яснотата на очите ви. А нюансите на мъхеното зелено ще накарат кафявите очи да се открояват както никой друг цвят.

Зелени очи

Една палитра с креативна селекция от лилави и топли неутрални тонове е тайната, която прави зелените очи още по-ярки. Червените сенки също ще работят в полза на зелените очи.

Лешникови очи

Ключът към неустоима визия за този цвят са виолетовите сенки. И те също така правят златните очи със златни петънца още по-блестящи набор, примесени с неутрални на цвят сенки. Сиви очи

Сивите очи имат тенденция да изглеждат плоски, но селекцията от блестящи дървесни тонове и меки сини оттенъци ще добави дълбочина и ще подобри цвета ви. Или се придържайте към хладните нюанси на синьото, за да разширите този уникален цвят на очите.

Черни очи

Ако са в комбинация с бяла кожа, пурпурното ще им отива най-много, а ако кожата е по-матова, идеалните цветове биха били виолетов или зеленикав металик.

Повече за сенките за очи на сайта на nardis.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *