Научете всичко за куполни къщи

Научете всичко за куполни къщи

Всичко за куполни къщи

За повърхностно довършване собствениците на куполни къщи избират разнообразие от стилове и довършителни материали: от високотехнологични до естествени. Например масивни дъски от иглолистни дървета или обикновени тапети и декоративни плочки. И като подово покритие, широка паркетна дъска или нейната имитация от ламинат хармонично ще се впишат в екологичен интериор.

Кои са плюсовете на куполните къщи?

Ние сме компания Куполни къщи Сферата 123. И ще се радваме да сме Ви в услуга. Научете повече за куполните къщи. Завръщане у дома.  Имейл: mail@sferata123.com. Телефон: +359 899966986.

В допълнение към нестандартния външен вид, куполните къщи се открояват сред обичайните с голям брой предимства.

Ето само няколко предимства:

Всичко за куполни къщи – отлично задържане на топлина. Сравнително малката площ на стената осигурява намален топлообмен и независимост от условията извън къщата. По този начин нивото на влажност и температурни условия вътре винаги остават комфортни.

Защита от външни фактори. Заоблената форма и балансираното разпределение на натоварването върху опорите осигуряват стабилността на сградата дори по време на най-силните земетресения и тайфуни.

Ефективно използване на пространството. В кръгла сграда тя се разпределя с 60% по-икономично, отколкото в обичайната квадратна.

Свобода за планиране. В куполните къщи само външната играе ролята на носещи стени. Това означава, че никакви стълбове и прегради няма да попречат на изпълнението на всички дизайнерски идеи. Ще бъде ли къщата разделена на няколко етажа? Трябва ли да прикача разширения към него? Това зависи от вас – на всеки етап от строителството!

Рентабилност. По-лека основа, евтини материали в минимални количества и спестявания поради липсата на многобройни работници: всичко това намалява стандартните строителни разходи с 25%.

Висока скорост на изграждане. Изграждането на кръгла къща от малък екип отнема само три до четири месеца.

По този начин можем да заключим, че куполните къщи за целогодишен живот са истинска находка за всички региони на страната, включително райони със студен климат и сурови метеорологични условия. И само поради недостатъчната информираност на населението за предимствата на кръглите конструкции, изграждането на такива сгради все още не е станало широко разпространено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *