Невероятната козметика на Nature Republic

Невероятната козметика на Nature Republic

Nature Republic е козметичен гигант, който през последните години бързо се разраства и излиза извън пределите на Южна Корея, където именно се заражда идеята за разработване на гримове и козметични продукти от изцяло натурални продукти, целящи да бъдат алтернатива на традиционните гримове, съдържащи много химикали.

Фирмата открива първия си магазин в Южна Корея през март 2009 година. Магазини по-късно са открити в Тайван, Сингапур, Тайланд и Малайзия.

Развитие

Тъй като козметичната индустрия става все по-развита, най-важният елемент, необходим, е „идентичността на марката“.  Концепцията за ясна марка има силата да движи сърцата на потребителите.

Въпреки че има много марки, които излагат естествената същност на своите продукти, от многобройните козметични продукти, които се фокусират върху природни съставки и природни продукти, Nature Republic се насочва директно към потребителите. След стартирането си през 2009 г., Nature Republic успява да се наложи, като определя точните нужди на потребителите.

Компанията работи за осигуряване на качествени продукти, като излиза извън нормалната и широка природа и по-скоро обхваща Чистото качество на природата чрез екологичните опаковки и дизайни, които докосват сърцата на потребителите.

Nature Republic

Мотото Nature Republic „Пътуване към природата“ е понятие, което държи значението, че компанията ще се осмели да открие места, които не са замърсени по целия свят, и да сподели продуктите, осигурявайки едновременно здраве и щастие за потребителите.

Nature Republic вярва в перфектната красота и сила на природата и нейните продукти. Целта на компанията е да открие най-добрите естествени продукти и да ги предложи на своите клиенти с минимална обработка и във въможно най-чиста форма. Нейните най-известни продукти са кралския копринен крем от женшен, успокояващ гел с 92% алое вера, BB крем с колаген с естествен произход, балсам за коса с масло от арган и мицеларна вода с минерали от остров Джеджу. Други продукти са пяна за почистване на лицето, лосион за тяло, душ за тяло, серия за коса с есенции и много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *