Организация на трансфер с автомобил Истанбул – Бургас – част 1

Организация на трансфер с автомобил Истанбул – Бургас – част 1

Организация на трансфер с автомобил Истанбул – Бургас. Ние ще Ви помогнем да стигнете с такси от Истанбул или Бургас до всяка точка на България – евтино, бързо и удобно.

Нашите служители ще Ви очакват в Истанбул летище Ататюрк или Истанбул летище Сабиха Гьокчен. Ние ще се погрижим за Вашия багаж. Ще направим всичко по силите си да имате приятно и комфортно, бързо и спокойно пътуване с нас.

Нашият екип е съставен само от професионални шофьори. Те притежават дългогодишен опит в осъществяването на трансфери от Бургас до Истанбул. В зависимост от броя на пътниците можем да предоставим такси, миниван. А при по големи групи микробус или автобус от и до хотел или летище в Истанбул. Всички автомобили и автобуси на компанията са със застраховка на местата и оборудвани с климатик, детски столчета и всичко необходимо за Вашето комфортно пътуване.

Организация на трансфер с автомобил Истанбул – Бургас

При нас Вие можете да резервирате трансфер с автомобил такси, микробус и автобус от Истанбул до Бургас. Можем да организираме транспорт на пътници от летище Истанбул и Сабиха Гьокчен до Бургас. И до всеки курорт в Бургаска област.

Това, което ни е нужно е да ни кажете датата и часа на пристигане в Истанбул. Също и броя на пътниците и номера на полета. Наш служител ще Ви посрещне с табелка с Вашето фамилно име в залата за пристигащи на летището. Можете да разчитате на помощ за багажа Ви. Ще Ви помогне с куфарите и ще направи всичко необходимо пътуването Ви до България да бъде безопасно и удобно за Вас.

Цените на транспортните услуги, които предлагаме са фиксирани. Разходите за платени пътища и паркинг на летището са включени в цената на пътуването. Ако полетът закъснее, ще изчакаме колкото е необходимо. Като това няма да се отрази на крайната цена на трансфера. Ако пътувате със семейството си или група приятели, може би ще се нуждаете от кола с повече места.