Предимствата на електрическите люлки за бебета

Предимствата на електрическите люлки за бебета

Най-добрите електрическите люлки за бебета: Как да изберем?

За новите родители електрическите люлки за бебета са основен инструмент за успокояване на нервното бебе и (което е също толкова важно) за почивка на уморените ръце. Но бебешките люлки, които се появиха през 50-те години на миналия век, почти не приличат на съвременните електрически бебешки люлки.

Ранните люлки бяха много прости: седалка, окачена на прът на проста стойка, задвижвана от ръчна манивела, която родителите трябваше да навиват ръчно.

Манивела е шумна и се навива бавно, люлката издава силен щракащ звук, докато се люлее напред-назад, след което спира много бързо и манивелата трябва да се завърти отново.

С въвеждането на акумулаторни и електрически бебешки люлки, тази важна част от бебешкото оборудване се подобри значително. Днес електрическите бебешки люлки работят тихо и не изискват болногледачите да въртят манивела, за да люлеят бебето.

Какви са предимствата на електрическата люлка за бебета?

След девет месеца на люлеене и бутане в корема на майка си, повечето бебета се наслаждават на усещането за постоянно движение.

Тъй като бебешките люлки имитират познатото усещане за движение в утробата, най-добрите електрически бебешки люлки ще накарат вашето бебе да се чувства безопасно и комфортно, дори когато не го държите от вас.

Правилната електрическа бебешка люлка може да отпусне и забавлява вашето бебе. Тя осигурява щастливо място далеч от ръцете ви през първите няколко месеца от живота му.

Когато купувате електрическа бебешка люлка, помислете за тези 5 функции, които осигуряват най-добра функционалност:

Персонализирана скорост и движение

Изберете електрическа бебешка люлка, която предлага набор от движения и скорости и може да бъде персонализирана според вашите предпочитания, като например да бъде универсална и да се предлага в много различни комбинации.

Вграден звук

Белият шум има почти магическа способност да успокоява и успокоява нервните бебета. Ето защо електрическата бебешка люлка идва с дузина закачливи мелодии.

Интелигентни функции

Електрическата бебешка люлка с Bluetooth ви позволява да контролирате движението и звука директно от вашия телефон или смарт устройство.

Лесен за почистване

С бебетата едно нещо можете да очаквате: ще има хаос. Изберете електрическа люлка с лесно сваляща се тъкан. За да може да се пере в пералня, да улесните почистването на тези бъркотии.

Подвижност

Електрическа люлка с вградено движение ще забавлява вашето бебе. Лентата с играчки, която се доставя с електрическата бебешка люлка, има подвижни играчки, които могат да бъдат взаимодействани с функции като люлеене и музика.