Слънчев бряг- къде да идем и какво да правим

Слънчев бряг- къде да идем и какво да правим

Слънчев бряг е известен със своите пясъчни плажове и горещо време. Тук ше ви представим най-добрите начини да се забавлявате. А и да останете активни в топ морския курорт в България, а също и какъв транспорт да изберете за престоя си там.

Парти до изгрев слънце

Никой не може да говори за Слънчев бряг, без да подчертае статута му на една от най-известните парти дестинации на Черноморското крайбрежие. Това е особено привлекателно сред младите, които искат да изпуснат парата след изпити, без да отделят твърде много средства за това.

Посрещане на изгрева на July morning

Традиционно ранните птици се събират в Камен бряг. След като изкачват скалите, за да посрещнат слънцето, когато изгрява сутринта на 1 юли. Към тях се присъединява песента на самия Джон Лоутън. В същото време в Слънчев бряг партито започва от предната вечер на Cacao Beach с група от местни DJ-и и заедно те започват  новия ден.

Дегустация на местни вина на Шато Медово

Българските вина може да са претърпели спад в популярността си в чужбина на фона  на техните конкуренти в Европа и Новия Свят. Те обаче са част от една вековна традиция, оцеляла от тракийско време. Сега тя се радва на местно ниво повече от всякога. Разположена на 12 километра от самия Слънчев бряг, винарната Медово дава възможност на посетителите да се насладят на червени и бели български вина. Всички те са произведени от собствено грозде.

Етнографският комплекс е съставен от къщи, построени в стар български стил. Те осигуряват хармонична обстановка, в която да се насладите на следобед с хубаво питие.

Почиващите със семейства могат да се наслаждават на дейности, без дори да се налага да напускат курорта. Има отлични условия за водни спортове, от по-обикновени до по-екстремни. За истинските приключенци обаче е интересно да се видят известни и не дотам познати кътчета на града. А всички те кипят от живот и добро настроение.

Източник: ResalesInBulgaria

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *