Съвети за дизайна на турските вътрешните интериорни врати

Съвети за дизайна на турските вътрешните интериорни врати

Съвети за дизайна на турските вътрешните интериорни врати

Дизайнът на вратата трябва органично да се вписва в интериора, а не да изглежда като „акцент в програмата“, не трябва да се фокусирате върху вратите. В крайна сметка, на първо място, това е функционален елемент, който трябва да бъде с високо качество, и едва след това – допълнение към интериора.

Правилното е да купите всички врати едновременно и в една поръчка, защото, както знаете, партидите могат да се различават по цвят, структура на дървото и други параметри. Така че преди да започнете ремонта, трябва да закупите всички врати и да спите спокойно.

Това, разбира се, не е всичко, което трябва да знаете, когато купувате турските вътрешните интериорни врати. Останалото можете да разберете от мениджърите, например на хипермаркет City of Doors, които ще Ви разкажат подробно цялата информация за всеки модел, който Ви интересува.

  • За хотели

Колекцията турски интериорни врати Kartallar Doors има селекция от интериорни врати, проектирани специално за хотели и ханове. Вратите Kartallar са идеални за хотелиерската индустрия: вратите са издръжливи, предназначени за повишена честота на използване, издръжливи и достъпни.

  • За офиси

Kartallar Doors предлага персонализирани решения за врати за всички видове офиси. За офиси на открито – вътрешни прегради с всякаква височина и конфигурация. За тесни по размер офиси предлагаме практични плъзгащи се врати, които спестяват доста място.

  • За къщи

Ще направим врати от всеки стил за проекта, независимо дали е модерен, класически или авангарден. Специално проектираните турски интериорни врати ще се впишат идеално в цялостната концепция на Вашата вила. Изпълняваме поръчки за производство на вилни врати както за местни, така и за международни клиенти.

  • За училищата

В образователните институции турските вътрешните интериорни врати имат не само разделителна функция, но трябва да имат и естетически компонент, трябва да са издръжливи и да са предназначени за голям поток от ученици и учители. Турските интериорни врати Kartallar са идеални за тази цел. Те притежават добро поглъщане на звука.