Тенденции в инструментите за почистване на стъкла

Тенденции в инструментите за почистване на стъкла

Инструментите за почистване на стъкла: Интелигентни роботи

Скоростта на работа на робота Zorro Z6  като инструмент за почистване на стръкла, е  впечатляваща:

Z6 ще премахне 1 квадратен метър само за три минути и половина. Роботът е оборудван с жироскопичен модул за усъвършенствана навигация, но може да се управлява и с обикновено дистанционно управление.

Предпазният кабел и захранващият кабел са с впечатляващите 5 метра дължина, така че Zorro Z6 е идеален дори за високи прозорци. Роботът се захранва от електрическата мрежа, но при прекъсване на тока ще работи на резервна батерия 30 минути и ще подаде авариен сигнал.

Роботът за почистване на прозорци Dadget W200 отговаря на 100% на предназначението си: работи на принципа „настрой и забрави“. Това значително спестява енергия и време за почистване.

Устройството на уреда

Устройството лесно ще почисти не само прозоречно стъкло, но и други повърхности: огледала, плочки (включително тези с триизмерен модел), инкрустирана мозайка, независимо от тяхното положение (вертикално и хоризонтално) и степента на грапавост.

Уредът е оборудван със система за пръскане, използваща най-новата ултразвукова система за пръскане на течност JetStream, благодарение на която не е необходимо ръчно нанасяне на препарат върху повърхността. Остава само периодично да се пълни резервоарът от 50 ml. Устройството е с три години гаранция. Тенденциите в света на инструментите за почистване на стъкла са все по-разнообразни.

Електронният блок на инструмента за почистване на стъкла съдържа три автоматични работни програми. Не е необходимо допълнително управление, но е предвиден ръчен режим. По време на процеса на пране роботът се движи на зигзаг (подобно на движенията на ръцете), докато кръглите четки се въртят.

Снабдени са със сменяеми микрофибърни кърпи за многократна употреба (20 бр. в комплекта), които ефективно премахват замърсяванията. За удобство е включено дистанционно управление, с което можете да изберете метода на почистване. Както и дистанционно да управлявате устройството ръчно.

Ергономичната, стилна форма на корпуса изглежда естетически приятна и ви позволява да миете дори тесни прозорци. Безчетковият мотор на инструмент за почистване на стъкла осигурява висока скорост на почистване (1 m2 за 4 минути) и надеждно държи устройството на вертикална повърхност. Има вграден предпазен шнур за допълнителна защита при падане.