Цветовете на зимата 2018 в модата

Цветовете на зимата 2018 в модата

Цветовете на зимата 2018 в модата

Разнообразието е голямо, всичко цветно е на мода! Разбира се, че има цветове, които са водещи! Можете да избирате между дълбоките тонове на виненото и синьото, цвета на морската вълна и затоплящия цвят на портокала.

Да надникнем в топ цветовете.

№1: Grenadine (Гренадин)

Силен и неудържим, в същото време благороден и интересен е цветът, заменил ярко червения. Създава асоциация за сладък сироп с това име. Гъст и наситен. Трудно може да бъде укротен. На скромните момичета специалистите препоръчват да използват този цвят в съчетание с традиционните сини и бели цветове.

№2: Tawny Port (Портвейн)

Цветът на  кралете!

Този цвят е наоълно самодостатъчен, дамите с този цвят ще са в центъра на вниманието, никак не могат да се загубят в морето от хора по улиците на града.

No.3: Ballet Slipper (Балетна oбувчица)

Розови и лилави оттенъци, те са способни да освежат всеки студен и мрачен сезон. Това е прекрасен мек цвят, който напомня на ненатрапчивая блясък на балетните пантовки и безспорно е едно изящно цветово решение.

На пръв поглед изглежда, че цветът е идеален за въздушни рокли и дълги полу-прозрачни поли. Но, в същото време, еффектът ще е голям, ако се избере за цвят на зимното палто. В комбинация с гренадин е най-хитовото предложение на модните дизайнери. За любителките на по-приглушените тонове – можете да съчетаете този цвят с Neutral Gray, сивият оттенък ще даде аристократичен образ за всеки избран случай.

No.4: Butterum (Маслен)

Свтло кафяв нюанс – безусловно за създаване на елегантна визия. Този цвят е толкова универсален, че с лекота се вписва във всички стилове – както романтичен, така и делови, кежуал или пък вечерен, официален стил.

No.5: Navy Peony (Морской Пион)

Смело можем да кажем, че този цвят ще стане любим във фешън индустрията, той е елегантен и забележим във всеки сезон на годината.

No.6: Neutral Gray (Неутрално сиво)

Изключително препоръчан цвят, можете да се обличате от главата до петите с него, вклчителни и лака на ноктите.

No.7: Golden Lime (Златен лайм)

Всички оттенъци на жълто и златно набират популярност. Този изискан цвят комбинира енергично жълия цвят със свежо зеления.

източник: Стела Перничева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *