Шофьорските курсове

Шофьорските курсове

Шофьорските курсове в София и правила за шофиране в голям град за начинаещи

Когато купуваме кола, ние се превръщаме от пешеходци в шофьори.

И освен по-удобни условия за пътуване, ние също така получаваме допълнителна отговорност не само за нашето превозно средство, но и за живота на други хора.

Броят на автомобилите по улиците на града нараства всеки ден, но качеството на шофиране не бърза да поддържа подобна тенденция.

В същото време шофирането по улиците на големите градове е свързано с повишено ниво на опасност, тъй като броят на участниците в движението е голям и нивото на тяхната компетентност е разнообразно.

 

Някой ще открои постоянните задръствания като основен тест за професионализма на водача, защото в тях е необходимо да може да се маневрира между близко разположени коли и да се движи с най-голяма предпазливост.

Какви важни неща ще научите по време на  шофьорските курсове в София

1/ Ще научите за грубост на шофьорите на пътя.

Да се ​​каже, че всички участници в движението се отнасят един с друг с уважение, означава да се излъже.

Не е тайна, че огромен брой шофьори се държат доста грубо и арогантно, управляващи колата. И има само едно средство срещу такива индивиди – добро възпитание, изключителна учтивост и запазване на спокойствие.

На шофьорските курсове ще научите, че не бива да отвръщате с грубост на грубо изказване, защото усещайки зад себе си буквата на Закона, вие винаги ще бъдете пред всеки груб човек. Необходимо е да се спазват Правилата за движение във всяка ситуация, тъй като представителите на КАТ няма да разберат кой кого е провокирал – шофьорът, който е нарушил установените правила, ще бъде виновен.

2/ Винаги спазвайте дистанция,  поддържайте разстояние между Вашия автомобил и автомобила пред Вас. Това правило ще запомните още от шофьорските курсове в София. В този случай ще се предпазите от аварийно спиране на други участници в движението, което означава, че определено няма да попадате в категорията на шофьорите „Кой е карал отзад е виновен“.

3/Оценка на пътната обстановка в града.

На шофьорските курсове в София ще усвоите да оценявате степента на задръстване на основните магистрали на мегаполиса, тъй като съвременните средства Ви позволяват да направите това, без да напускате дома си. И не е нужно вече да попадате в такива „горещи точки“, защото освен престоя в задръстването и изгубеното време, вие гарантирано ще натоварите много и нервната си система при дрязги с други шофьори, както и при маневриране в потока от тясно паркирали автомобили.

Ето и нашите координати, за да се запишете на шофьорски курс в София. Телефон за връзка:

0877 894 754. Адрес: София, ж-к Младост 2, ул. „Проф. Ал. Балан“ 16 РУМ – ет. 2 офис 36.